Frequently Asked Questions

Instellingen wijzigen in DMS
Wanneer u in DMS instellingen wilt wijzigen die gebaseerd zijn op vinkjes dan heeft dit alleen effect als u als administrator DMS opstart.
U heeft enkel dan het recht om de instellingen die u veranderd ook op te slaan.

Mocht u dus het idee hebben dat u continu instellingen blijft doen die niet opgeslagen worden kunt u het beste DMS opstarten als administrator.

U start DMS als adminstrator op door middel van uw rechtermuisknop op de snelkoppeling te klikken. Vervolgens kiest u daar de optie 'Run as administrator' of 'Uitvoeren als...'

Last updated Mon, Feb 22 2016 13:42