Frequently Asked Question

Rapporten
Last Updated 8 years ago

Op de WIKI van DMS Solutions vindt u verschillende aanvullende rapporten. Kijk op de volgende pagina: http://wiki.dmssolutions.eu/index.php/Rapporten

Wanneer u het juiste rapport heeft gevonden kopieer dit via CTRL-C en CTRL-V in DMS rapportage.
Test het rapport of de door u gewenste gegevens getoond worden. Als u het rapport geschikt vindt,
bewaar dit rapport in DMS door een voor u herkenbare naam te geven.
Op deze manier kun u het rapport later nogmaals gebruiken.
Indien u geen bruikbaar rapport kunt vinden in dit overzicht kan de Support afdeling van de Helpdesk onderzoeken
of het door u gevraagde rapport aan te passen is.
Mocht het rapport een specifiek rapport zijn dan zullen we een standaard bedrag in rekening brengen voor het ontwerpen
van dit rapport. U kunt via de Aanvraag kosten rapportage informeren naar de kosten.

Klik hier voor meer rapporten: Rapporten

Please Wait!

Please wait... it will take a second!